dagen efter narkos.

Ja igår va jag på narkos hos tandläkaren. så va fasta i från 24 natten mellan onsdag till torsdag. Skulle vara där kl 12 på torsdagen. Sen va de narkos i 3 timmar och sedan uppvak o sedan dax och åka hemma. Mådde ganska dåligt då jag skulle åka hem. Benen va som spaghetti och allt snurrade så det va jobbigt att ta sig fram. Men tur att mamma va med så jag kunde hålla i henne då jag gick. Och sedan här hemma på kvällen så hade jag ju samuel vid min sida så de va ju bra det.
Amanda tyckte nog att jag va väldigt konstig. För hon såg lite små rädd ut när man skulle någonstans och knappt kunde gå och behövde hjälp för att ta sig dit man ville. Hon undrade nog vad som hade hänt med mig.
Har väldigt ont i halsen, men har tydligen haft någonslang ner där så är väl därför. stod på papprena att de kan sitta kvar i ett par dagar efter narkosen. men hoppas de släpper snart för jobbigt. Känns som de är något som sitter och irriterar där hela tiden.
Men de släpper väl snart hoppas jag..

Men nu mår jag lite bättre visst man är inte helt återsälld än men de blir väl bättre med tiden.. Nu kan jag gå själv och så där utan att behöva be hjälp. Så man blir ju bättre och bättre..

sjuk....

Har varit sjuk sedan i fredags. hade lite ont i halsen under dagen sedan då man vaknade på lördagen va det värre. Hade jätte ont i halsen o förkyld. nu har de blivit bättre med halsen men fortfarande fökyld. Jag hoppas de vänder snart. Måste vara frisk till torsdag. Ska iväg på narkos då. Tandläkaren ska jag till..
Fick boka om den sist då jag va där pga av sjukdom så nu ska jag vara frisk denna gång. Tänker inte vänta typ 3 månader till igen. Vill bli av med lagningarna och kunna börja om på nytt hos en tandläkare som man kan jobba bort tandläkarskräcken hos.


Att plugga på distans!

Ja det är ju inte första gången man pluggar på distans, gjorde ju de även då jag pluggade till undersköterska. Men dom kurser jag läste då va lite mer roligare. Än vad de är att läsa upp kärnämnena.. Känns väldigt segt att plugga detta men förhoppningsvis så kommer de väl att bli bättre med tiden. Har väl med att göra att komma in i rutinerna igen att börja plugga. Va ju ett tag sen man gjorde det.

Är ganska bra att plugga på distans, slippa sitta i skolan hela dagarna. Utan man kan sitta hemma vid datan och plugga i sin egna takt. Men det gäller att inte lämna allt till slutet. För då hinner man inte med det. Det blir väldigt stressigt plus att man lär sig inte allt på så sätt. Utan bättre att ta lite varje dag. Och det är bra att ligga lite före hela tiden så att man inte står där  med massa att göra då man blir sjuk eller får något jobb en dag.
Men visst de är inte alla som klarar av att plugga på distans, vissa behöver ha tiden i skolan att få hjälp med vissa saker och behöver ha lektioner för att kunna lära sig på ett bättre sätt.


När jag har pluggat upp alla ämnen som jag behöver så ska jag söka in till högskolan för att kunna plugga vidare till arbetsterapeut. Det är väl målet just nu. Får se när man kan söka in. Blir väl om några år..

2 april

Nu har det blivit april och det verkar som att våren är på gång. Eller man trodde de igår iallafall för va ju verkligen jätte fint väder igår. Man får hoppas på att de fortsätter med sånt väder snart igen. 

Jag har börjat att plugga lite kurser på distans nu. Började i måndags. Så nu ska jag plugga 3 kurser till och med i början av juni. Hoppas på att de kommer gå bra. Men de tror jag..

Sedan hoppas man ju på att få något jobb oxå. Så man får jobba lite också.. Men har ju varit på ganska mycke intervjuer senaste tiden och går ju intro på nytt ställe typ varje vecka .. Så någon gång blir de väl något längre vik hoppas man på..

Nee nu ska man återgå till att plugga vidare på insäningsuppgifterna som ska in.


RSS 2.0