2/5

Nu har man gått in i maj månad. Härligt att de snart är sommar. Blir det varmt ute och man slipper alla tjocka jackor och overaller ... Går bara att gå ut i vanliga kläder och bara hoppa i skorna..
Kan man göra olika utflykter och ta med sig picnic och sätta sig ute och bara koppla av i värmen medans amanda leker i någon lekpark eller på någon gräsmatta.
Sedan så blir man ju färdigutbildad undersköterska till sommaren Det ska bli skönt att slippa plugga på ett tag då utan att man kan jobba istället...

Har nyligen avslutat min kurs sjukvård och då oxå blivit klar med min praktik.. Eller inte riktigt klar med praktiken för missade lite dagar för blev sjuk. Så dom ska jag snart ta igen.. Så man kan avsluta den kursen. Har ju rean börjat på nästa kurs för att inte hamna efter så de ämnet ska jag skriva prov på måndag.. Så i helgen blir de mycket träning inför provet.. Alternativ medicin håller jag på med nu.. Ganska intressant ämne..

Idag är de tråkigt väder.. visst det regnar inte men det är nog inte långt ifrån till att de ska börja regna..

Snart dax att göra ordning lite lunch till amanda sen vila lite efter det för henne.. Sen tänkte jag att vi går ut o leker i parken till Samuel kommer hem. Tar litet mellanmål i parken.. Hoppas på att de inte börjar regna. Visst är ju bara ta på regnkläder och gå ut ändå..

RSS 2.0