13/1-08

Nu har de blivit ett nyår sen jag skrev senast.. Va ganska länge sen som vanligt.. man glömmer bort o skriva här..
Jag har nyligen läst klart en jobbig kurs i skolan.. Etik.. va verkligen inte min kurs.. Glad över att kursen är slut, har fått betyg från provet och båda insändningsuppgifterna och väntar nu bara på slutbetyget i den kursen som jag tror att jag får ett G i..
Så kursen jag läser nu är Omvårdnad. Känns som jag ligger bra till i den.
Dock skulle jag ha pluggat idag. Men blev inte riktigt så. Samuel är iväg och Amanda har hög feber så blir och bara pyssla om henne.. Just nu ligger hon o sover. Hoppas på att febern går ner lite på henne, inge bra att hon har hög feber. Plus att hon är ganska gnällig då hon är sjuk.. Trkigt att hon ska bli sjuk nu under invänjningen hos dagmamman oxå.. hon är väldigt duktig då hon är hos dagmamman. Inga bekymer alls då hon är dära.. Gått mycket bättre än vad man trodde att de skulle gå. Visst de är väldigt jobbigt o lämna bort henne. Man vill ju helst vara me henne. Men man måste ju in rutinerna att man går i skolan och samuel jobbar och Amanda hos dagmamman. Visst blir väl inte så stor skillnad för mig. Är ju bara i skolan en gång per vecka resten pluggar jag ju hemma men ändå. Har ju heltids studier så är ju ett heltidsjobb de med. Men Samuel är ju van att vara hemma hela dagarna med henne och nu ska ha börja jobba igen. Blir väl lite tufft i början innan man kommer in i det men de går nog bra tror jag..
Julen vart ju inte riktigt som den skulle bli. vart en hemma jul. Amanda sjuknade om dagen innan julafton så vara bara att packa och åka hem ifrån Samuels vän Daniel. Vi kom dit på lörda och skulle åkt ifrån dom till Samuels bror på julafton och firat jul dära men så blev det inte.
Amanda sjuknade natten mot söndagen. Vaknade vid halv 3 och hostade som bara den. Kunde ju inte sova eftersom hon hostade som hon gjorde. Sen vid 5 tiden ungefär gav vid henne lite varm välling för o se om d skulle bli nån bättring visst hon lugnade ner sig somnade i samuels famn sen så hör man Samuel ropar du måste hjälpa mig.. Vad har hänt tänker man.. Jo amanda har hostat så mkt så hon fått upp välling över sig och samuel så va bara gå upp bytta om på henne.. Vi beslutade senare att vi skulle åka hem ingen ide o sova vidare hos andra då amanda inte är helt frisk. Hon hostade och va väldigt hängig hela dagen. Så Daniel och Helena körde hem oss till södertälje och dom fixade även hostmedicin till amanda för att vi skulle slippa ner i centrum och fara runt. Så vi kunde vara med amanda o halv sova lite för ingen av oss hade ju sovit så där jätte bra. Amanda va inte helt frisk sedan på söndag kvällen så vi sa vi stannar hemma. Så blev en jul hemma. Visst vi fick lite paket sedan i veckan och sen firade Samuel o deras familj jul på söndagen dagen innan nyårsafton jag va inte med då satt hemma o pluggade.. Sedan på söndagen kom amanda o samuel hem. Då kom även min mamma o mogge o uno o sedan min bror hit. Vi skulle fira nyårsafton ihop :) så då fick vi julklappar från min familjs sida o så.. Så blev julafton lite många dagar :)

Detta vart ett långt inlägg.. men va ju som sagt ett tag sen man skrev! ska försöka skriva lite oftare!

RSS 2.0