19 maj

Igår va de besök hos BM igen, så cyklade ner och va där lite tidigare så man hann gå sakta sista biten.
De börjar bli tungt och jobbigt nu när man cyklar men de funkar att cykla än så då är de bara och göra det.
Allt gick bra hos BM så efter de så var de dags att gå till sydpoolen där jag skulle möta upp mamma. Badar en gång i veckan. Efter de va de dags att åka hem, kl 11 va de dags att tvätta. Efter de va jag helt väck, lite för mkt på en gång tror jag.
Så idag blir det en lugn dag så man kan vila och bara vara.

17/5

I helgen så har vi varit på löpartävling och tomtits.
I Lördags så var vi uppe i stockholm och kollade på när de va postmilen. Hade matsäck med oss också eftersom att vi kom upp typ precis i lunch tid. Så de blev tunnbrödsrulle.
De var lite halv dåligt väder men inget regn iallafall, men de va mulet till och från och de gjorde att de blev lite kyligt till och från.
Tävlingen gick väl sådära för samuel men han kom i mål på en någelunda tid, men verkade som de va en lite små jobbig bana som dom fick springa.
Efter tävlingen åkte vi hem och sedan ut igen för att handla lite.

Sen på natten så fick amanda de lite jobbigt med andningen så mitt i natten fick hon och samuel sätta sig på balkongen en stund för att få i sig lite frisk luft och blev då bättre av de.
Sen på morgonen så gjorde vi oss klara och packade en till matsäck att ta med oss och åkte iväg till tomtits. amanda tyckte de va roligt att få vara där.
Senare på kvällen skulle jag och min mamma gått på bio men hade så ont i fötterna och upp mot häfterna efter ha gått så mycket både lördag o söndag. Så blev att vara hemma iställe, så efter middagen så åkte mamma o mogge hem, dom kom i lördags och va med då vi åkte till sthlm och då vi gick på tomtits.

Har fortfarande kvar min förkylning men börjar bli mycket bättre igen. Amanda mår bättre men varit hemma nu måndag och tisdag från dagis.

Imorgon är de dags för barnmorskan igen. Börjar närma sig slutet sakta men säkert, dom sista veckorna kommer väl gå väldigt sakta bara för att man går och väntar.

Fredag den 13.

Oj här var de länge sen man var och skrev något, ska försöka skriva lite oftare.
Idag är de som sagt fredag den 13, vissa tycker de är en oturs dag medans vissa tycker att de är en tur dag.

Nu när man inte skrivit så mkt så kan man ju uppdatera lite vad som hänt.
Jag är gravid och just nu i v 34, (33+6) så går alltså in i vecka 35 imorgon.
Har mått dåligt i början av graviditeten fram till ungefär v 20 men sen har de blivit bättre, visst man har ju nu senaste veckorna blivit lite mera trött än vad man va innan men de hör ju till.

Har påbörjat och fixa lite hemma, spjälsängen är bäddad och klar, lika så med vagnen.
Ska någon dag ta tag i och börja tvätta kläderna och lägga de någonstans, vet dock inte än vart vi ska ha de någonstans. Så måste ha en lösning för de först.


RSS 2.0