22 sep

För andra kvällen i rad så somnade benjamin själv i sin säng.
Han vart bara arg i famnen så la ner honom och han somnade där. Gnällde till en gång för att han tappat nappen, gav den till honom och gick ut igen och efter en liten stund då jag kollade till honom så sov han så gott.
Får se hur länge de fungerar.

somnade själv

Benjamin har börjat att spratla väldigt mycket i famnen när han är trött, så de börjar bli svårt att vagga honom. igår kväll när han skulle sova för natten så va han så. Samuel la då ner honom i sin säng och då somnade han där själv. Så får se om de fortsätter så nu. Han vaknade dock till sen vid strax innan halv 12 inatt men plockade bara upp honom så somnade han om igen men lite oroligt så han fick sova brevid mig i sängen. så då till strax innan 4 då tog samuel honom o gav han mat sen somnade han om vaknade vid strax efter 7 åt lite sen va de dags att åka vagn för syster skulle ju till dagis, somnade i vagnen sen på vägen hem och sov nån timme så nu har han nyligen ätit och fått ny blöja och sitter i sin babysitter och pratar massa.

Trött och seg!

Man har senaste tiden blivit bortskämd med att Benjamin sover hela nätterna. Men inatt så va de tillbaka som de va förut, Han vaknade vid halv 2 och ville ha mat, somnade om och vaknade igen strax innan 5 och ville ha mat och somnade om.  Sen skulle man upp kl kvart i 7 man va ganksa trött när klockan ringde, stängde av den och somnade om som tur bara en kvart. Men man känner sig lite seg idag.

Det va ganska fint väder imorse när man gick till dagis för att lämna amanda. Så när man gick från dagis blev de en extra promenad innan man gick hem.
Ska försöka göra såna varje dag så man kommer igång ordentligt igen, vill bli av med alla extra kilon.

Ska försöka få iväg inbjudningarna till amandas kalas imorgon eller på torsdag, så suttit och gjort grunden till dom idag.
Namnfesten för Benjamin är skickade och några har anmält att dom kommer iallafall .


19 sep

Glömmer bort och skriva i bloggen.
Benjamin växer som bara den, tiden bara springer iväg.
Och de är riktigt roligt att följa utvecklingen, man tycker att de går så himla fort och tänker gick de så här fort när Amanda var lite också.
Tror att Benjamin jollrar mkt mera än vad amanda gjorde när hon va så här liten.
Han börjar komma in i nya rutiner nu, går och lägger sig mellan 20-21 och sover till oftast mellan 05-06 och äter lite och sedan somnar om till runt halv 8 -8. Sedan sover han en del under dagen men oftast bara korta stunder.
han äter dessutom mer nu varje gång så ska bli skoj och se hur stor han blivit sen vid nästa kontroll på bvc då han även ska få sin spruta.

nu är det snart dags att hämta hem amanda från dagis.

RSS 2.0