18/10

Märks att de är höst, ena dagen är de massa regn och nästa dag skiner solen. Tycker bara att de kan bli riktig fint höst väder flera dar i sträck iställe. Så man slipper allt regn är så tråkigt då de regnar blir så mörkt då..
Hoppas på att det blir mycke snö i år och att den får ligga några dagar så de inte blir som vanligt att de snöar och dagen efter är allt borta. Så himla tråkigt. Men tycker att så länge de är snö vid jul och nyår så är det bra för de är då man förväntar sig att de ska va vitt och fint ute. Men de dröjer ett tag innan man är dära. Är ju bara mitt på okt just nu.

Fick en kommentar om varför jag inte har några bilder på dottern i bloggen och svaret är : 
Vill inte ha några bilder på henne på nätet.

6/10

Tiden springer iväg och dagarna lika så. Man är redan inne i oktober månad. Igår så firade vi våran dotter som fyllde 2 år. Massa paket att öppna för henne.. Fick kläder,skor,lego,lera,påslakan m.m.. Hon va väldigt nöjd med allt. När dom sista personen hade gått dröjde de inte länge innan hon sov på golvet i vardagsrummet. Hon va ganska trött då.

Annars rullar dagarna på med att man fortsätter att söka jobb. Söker lite då o då. Men inte fått något svar på något än hoppas att man får något jobb snart.  Får man inte det så är de ju bara att söka vidare...

RSS 2.0