Tandläkarbesöket!

Idag va det dags för mitt tandläkarbesök. Det gick väldigt bra. Känner mig väldigt stolt över mig själv med att ha gjort två rotfyllningen nu. Och är ganska rädd för tandläkaren. Denna gång så gjorde jag dock inte allt klart, men själva rotfyllningen är klar sedan la min tandläkaren på en provisorisk lagning. För det skulle ta sån tid att göra en lagning idag oxå. Så nästa gång ska jag bara ta bort den lagning som sitter nu och lägga på en vanlig plastfyllning sedan är den tanden klar oxå. Är bara en rotfyllning till sen plus ett litet hål sedan är jag klar. Men får inte fortsätta där sedan då jag är klar utan får då gå till vanlig folktandvård. Nu går jag på medicinsk tandvård och under en behandling mot tandläkarrädslan.  


tandläkaren....

Idag va det dags för Amandas första tandläkarbesök. Man va lite fundersam på hur hon skulle vara då hon va där. Men det gick jätte bra. Hon fick beröm att hon hade fina tänder, så fick hon en tandborste utav dom. hon fick välja vilken färg hon ville ha. Så fick hon en liten bok som de står hur man ska borsta och lite information. Den satt hon och bläddra i på vägen hem.

Imorgon är de dags för mig att gå till tandläkaren. Ska göra min andra rotfyllning, hoppas på att de går lika bra som sist då jag gjorde en rotfyllning. Vissiligen va de bara med en kanal nu är de med 2 kanaler så lär ta lite längre tid men det blir ju bra sen när de är klart.
Kan skriva imorn hur de gick..

RSS 2.0