23/7

Ja då kanske de är dax och skriva lite igen då. Har inte skrivit på ett par dagar för har inte riktigt haft den tiden. Har vart bortrest.. men nu är man hemma igen.. så skönt:)
Tiden går så himla fort. Dottern står typ överallt då hon har nått att hålla sig vid. Hon står inte riktigt själv än. Men hon börjar få en bra balans. Och testade att hon fick gå med en lära gå vagn. Va hon gick på. så nu får hon gå med sin bil här hemma som hon fick av sin morbror vid sin namnfest. Så nu får hon använing av den. Får man bara röja lite här hemma så hon har lite ytor och gå på. Den svänger bara lite hur som helst de är de som lilla problem me den så man får gå med henne.. Så får se när hon börjar gå :) eller ifall står själv. De går så himla fort nu.. De händer typ nya saker varje dag. Men hon är snart 1 år oxå.. :)

Ja vad ska man göra idag då?
Jo min mamma och min bror kommer hit idag och umgås lite :) ska bli skoj.. Är ju inte så fint väder idag så blir väl la mest och vara inne.. Städa lite kanske.. de vore nog bra :)

Ne nu får de räcka för den här gången.. Ha d bra!

17/7

Nu är man tillbax hemma igen. Kom hem igår. Skönt att vara hemma igen.
idag sägs det att de ska åska. USCHA!!! Tycker inte om åskan så hoppas att min sambo hinner komma hem innan de börjar.. Känner mig tryggare då. : )

Annars blir de nog lungt idag. Bara vara hemma med dottern..
Tiden går så himla fort snart är hon 1 år redan.. Tiden bara springer iväg..
visst de är ju typ 2 och ½ månad kvar tills hon är 1 år men ändå..

Ska försöka röja lite här hemma nu.. Kanske skriver mera senare idag..


Första inlägget

Har kollat runt på andras bloggar  och läst deras. Så kanske är dax o fixa en själv. Så nu har jag gjort de : )
Får se om man kommer ihåg o skriva nått varje dag.. Det kanske blir svårt .. hehe man får se..

Just nu sitter man och bara tar de lungt.. Min dotter är ute på mormors baksida med mormor och gungar gunga.. :) Det tycker hon är jätte kul :)*ler*
Nee de får räcka för nu med skrivandet...

// Sandra

RSS 2.0