23/7

Ja då kanske de är dax och skriva lite igen då. Har inte skrivit på ett par dagar för har inte riktigt haft den tiden. Har vart bortrest.. men nu är man hemma igen.. så skönt:)
Tiden går så himla fort. Dottern står typ överallt då hon har nått att hålla sig vid. Hon står inte riktigt själv än. Men hon börjar få en bra balans. Och testade att hon fick gå med en lära gå vagn. Va hon gick på. så nu får hon gå med sin bil här hemma som hon fick av sin morbror vid sin namnfest. Så nu får hon använing av den. Får man bara röja lite här hemma så hon har lite ytor och gå på. Den svänger bara lite hur som helst de är de som lilla problem me den så man får gå med henne.. Så får se när hon börjar gå :) eller ifall står själv. De går så himla fort nu.. De händer typ nya saker varje dag. Men hon är snart 1 år oxå.. :)

Ja vad ska man göra idag då?
Jo min mamma och min bror kommer hit idag och umgås lite :) ska bli skoj.. Är ju inte så fint väder idag så blir väl la mest och vara inne.. Städa lite kanske.. de vore nog bra :)

Ne nu får de räcka för den här gången.. Ha d bra!

Kommentarer
Postat av: putte

snålt med kommentarer här typ :P
men här får du en iaf :p
THIOIHIHI

2007-07-24 @ 19:15:06
URL: http://patriknilsson.blogg.se
Postat av: sandra

hej mm det receptet tar jag gärna det är ju inget som man äter så ofta utav :-)det är så svårt när man skall ha kalas å alltid veta va man skall bjuda på :-/ cilla skall ha en tjejkväll sen men det var ganska enkelt *hihi* dom skulle käka pizza :-)

2007-08-28 @ 09:48:37
URL: http://www.smks.blogg.se
Postat av: sandra

tack det skall jag prova :-)

2007-08-29 @ 20:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0