9 April!!

Idag är man hemma från praktiken. Va hemma igår oxå. små förkyld och halsont och fryser till o från. Ingen höjdare men bättre idag iallafall.. går åt rätt håll ... Det är väl la bra det..

Som jag nämnde innan så har jag praktik nu eller som det heter APU. Ska ha det nu mellan v 14- 17.. Är bra att man får komma ut lite i arbetesliv och få se hur de är i verkligheten och inte bara läsa allt via böcker och så.. Lär man sig det praktiska oxå..

Ska försöka plugga lite idag så man kommer någonstans i boken för läser ju teorin samtidigt som man är ute på APU.. Så är lite och göra.. Kursen som jag läser just nu heter Sjukvård. Man börjar räkna ner veckorna nu tills att man är klar med utbildningen. Ska skriva sitta provet v 26. Lagom till sommarjobben börjar , de är bra det ...
Så är inte så himla många kurser kvar att läsa. 4 st med den jag läser nu.. Är ganska korta kurser sen.. Kan vara skönt att de går lite fort mot slutet. Så man inte avslutar med en lång kurs..

Förra helgen va vi och besökte Gnesta. Var på barnbasaren och sedan hälsade vi på Samuels föräldrar åt middag där.. Amanda va så trött på vägen hem så hon somnade i bilen.. När vi kom hem vaknade hon till bytte blöja och fick pyjamas och välling o hon somnade om på en gång och sov sedan hela natten..


Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare.. Men inte alltid att man hinner det..

RSS 2.0