mors dag på söndag

På söndag är det ju mors dag.

Är detta något som du/ni brukar fira? Hur brukar ni fira det?


Måndag och sommarvärme

Ja idag är det verkligen fint väder ute. Solen skiner och det är varmt. Helt underbart. Men typiskt att man inte är helt frisk än så man kan va ute. Har inte varit ute sen i Torsdas så idag när de behövdes handla lite så sa jag att de kan jag göra för känner att jag behöver lite frisk luft. Och det va jätte härligt väder att gå till affären i.
Jag är fortfarande inte helt frisk men det går åt rätt håll. Nu är det bara hostan och förkylningen som ska ge sig . Samuel har blivit genomförkyld stackarn. Hoppas att han slipper den jobbiga hostan iallafall men verkar inte riktigt som han har samma som de jag och amanda har haft och de är väl skönt för honom.

Har sagt att jag inte ska äta godis. nån gång ibland är väl okej. Idag när jag va och handlade tänkte ja, nu har jag varit sjuk i flera dagar jag vill ha lite godis. Så köpte lite med mig hem. Nu är det bara och hoppas att man blir frisk snart så man kan träna av sig det man ätit.

Lördag

Halsen är lite bättre men hostar typ hela tiden och har blivit ganska förkyld. Man känner sig ganska tungandad. Man behöver inte göra mig för att känna sig helt slut. Men hoppas på att detta snart vänder.
Försöker dricka te lite då och då för att att halsen ska bli bättre. Och det har funkat ganska bra. Det som är jobbigast just nu är den jobbiga hostan som håller i sig. Och att andningen inte är som den ska.
Blir väl att lägga sig i soffan och bara kolla tv och olika filmer nu ett par dagar och hoppas man mår bättre. Det bästa man kan göra är ju att bara vila.

Tiden springer i väg nu är snart Maj slut och Juni börjar snart. Så snart fyller man år. Har börjat och funderat på vad man kan bjuda på men vet inte än vad det blir. Beror ju lite på vad de är för väder ute, är det fint ute kanske man kan grilla. Annars vet jag inte. Någon som har något förslag på vad man kan laga för mat och bjuda på?

Snart får man hoppas att de slutar regna och att solen och värmen kommer.


fredag...

Ja idag är det fredag. Skulle ha jobbat ikväll plus i helgen men är sjuk.  Halsont, hosta och rösten försvinner ibland och känner mig helt väck. Hoppas på att de inte håller inte sig allt för länge. Amanda har ju varit sjuk en hel vecka snart, med samma sak troligen för hon har klagat över halsont och har varit hos doktorn pga det men de va inge. Bara lite röd men inget som behövde medicin. Hade dock feber som inte riktigt ville ge med sig även fast att hon gick på alvedon. Men nu är hon av med den så det är ju bra det. Bara hostan på henne som inte riktigt vill ge med sig.
Jag har inte än fått någon feber hoppas man slipper det.

Vill inte vara sjuk. Vill kunna jobba och träna. Har ju en träningstävling mot Samuel. Måste bli frisk så man kan jobba och sedan ta tag i träningen så man har någon chans att vinna den. Man kan ju hoppas iallafall..

RSS 2.0