Praktikplatsen är klar...

Har fått en praktikplats nu, så kommer få göra den så jag blr klar med min utbildning. Så nu har jag ungefär 3 veckors praktik lite mera.. Sedan är jag klar undersköterska. Ska bli härligt att äntligen bli färdigutbildad. Vet en som ska söka till undersköterskeutbildningen som jag gick.. Lycka till Bror hoppas att du kommer in, men de tror jag nog att gör bara du söker..

Praktikplatsen som jag fick blev på huddinge sjukhus, vart en plats ledig som va upptagen från början men tydligen någon som inte ville ha den så då kontaktade dom mig och frågade om jag ville ha den.. Självklart vill man har praktikplatsen.

Vart tog solen vägen?!!

Vilket tråkigt väder det är. Vill ha sol o värme..
 
Ja man ska väl inte klaga på vädret de behövs ju regn oxå. Men bara de inte åskar så är de juh bra..

Skulle ha vart nere på ams idag kl 9 och skriva in mig där igen men min mage och jag kommer inte riktigt överrens så får blir senare under dagen..

Såg i bloggen att jag är välidgt dålig på att uppdatera, så får väl försöka o bli bättre på de inte säkert att de går man kan ju allitd försöka.

Under tiden har man pluggat klart eller har bara en praktik kvar att göra på 4 veckor sedan är man klar undersköterska. Va tvungen att göra om praktiken för att blev inte godkänd på den.. Tråkigt men sant.. Orkar inte ta de nu blir bara så sne på att man inte får reda på de utan de ska gå bakvägar för att få reda på det.. Men men.. Bara hoppas att man får en ny praktikplats sen så man blir klar med utbildningen och kan gå vidare.. Under tiden har jag tänkt att söka jobb.. Får se ifall man hittar något som kan passa och om man får något..

Ska gå och vara lite socail med amanda nu.. Skriver kanske mer imorn..


RSS 2.0