alla hjärtans dag!!!

Ja idag är de då alla hjärtans dag. Va trevligt....
Inget som vi firar här..

Ja man har kommit av sig med att blogga. Det blir bara mindre och mindre man skriver. 

Nyårsafton blev ju inte som tänkt vi skulle ju ha firat min mamma och hennes mans 10års bröllopsdag.. Men det blev nu i februari det blev firat iställe. Men det blev bra. Dom började dagen på spa som dom hade fått i present av några som va bjudna på festen.. Sedan kom dom ju till festen. Då hade vi gjort lite överraskningar.. Mamma hon fick en tiara med slöja och Mogge han fick en blomma att ha i kavajen. För att ha lite bröllopstema. Det tyckte dom va jätte kul så de va ju bra det. Tråkigt att folk blev sjuka att inte alla kunde komma. Men men så är det alla kan inte alltid komma. Men de va kul att dom som kom, kom iallafall..

Just nu tar man det lungt snart dax och laga lite mat. Amanda står o ropar mamma i köket.Hon tycker väl la att vi ska laga mat snart.. Hon har nyss ätit äpple hon är helt tokig i frukt. grönsaker med för den del. Och det är ju bra det. Inte alla barn som tycker om det.
Hon har nyligen börjat på inväning på sitt nya dagis. Det går jätte bra, och det är bra det..

nej nu är de dax o hitta på något med amanda. hon har lärt sig att öppna kylskåpet och frysen så det gör hon då hon vill ha lite uppmärksamhet. som nu tex.. hehehe

RSS 2.0