28/11

Ja då sitter man här igen o skriver.! Lite tidigare än vad de brukar bli i bloggen har ju inte gått så många dagar än.. Hehe..
Vi ligger sjuka hela familjen.. Men vi börjar bli bättre. Amanda hostar och jag o Samuel är förkylda. Men Men.. Hellre är jag det nu än att vara det runt jul.
Igår valde jag inriktningen jag ska välja inom min utbildning. De blev sjukvård. Så de ska jag läsa sedan i början av nästa år. Ska bli kul .. räknade även ut då att jag kommer att vara färdig utbildad till Vecka 26. Det känns väldigt bra att bli klar precis till sommaren. Kan man börja med ett sommarjobb.. Perfekt juh.. :)

Tiden går så fort Det är snart jul.. På lörda är det första december. Så snart dax o fixa här hemma till det.. Tänkte försöka få tag i några adventstjärnor, som man kan hänga upp... Funderade lite på att sätta upp andra gardiner oxå. kan vara lite trevligt.. måste bara hitta några först... hehe... Men men funderar på att åka till hedlandet nån dag så kanske kan hitta något dära..

Nästa vecka ska man till KS via utbildningen. Ska man lära sig att ta venprover och sätta karteter eller hur det stavas...
Det ska bli intressant.

20/11

Tiden går fort. Va ett bra tag sen jag skrev något hära. Men så är det då man har fullt upp.. Man kan inte hinna med allt.. hehe..
Sen jag skrev sist så är det 2 st i våran familj som fyllt år.. Både lilla Amanda och Samuel.. Så nu har lilla amanda blivit stor hon har passerat 1 år :)
Hmm vad har mer hänt då.. Ja en hel del men orkar inte skriva upp allt hära.. Skulle köpt en soffa till amanda i helgen nu som var men den vi hade hittat i en tidning va så himla liten i verkligeheten så då hoppade vi över det. Fortsätter leta vidare på någon annan möbel till hennes rum .. känns så tomt där inne, nog för att det ligger massa leksaker på golvet men ändå.. hehe.. Och vi var i kungens kurva i helgen som sagt, amanda va hos sin farmor o farfar hela helgen .. I lördas så va vi i kungens kurva, på på ikea där hittade vi lite saker det gör man ju alltid så nu har vi nog inga saker vi behöver förutom de vi önskat oss i julklapp.. så de är bra det :) Efter vi vart på ikea drog vi till heron city. Kanske ska nämna vilka vi är .. jag, samuel, daniel och Helena.. Vi åt först för vi va hungrig.. iallfall jag o helena. Medans vi gick upp och tog ett bord och bestämde vad vi skulle äta så sprang killarna ner till bowlingen och tog nummerlapp de skulle vara 30-40 min väntetid så vi hann äta.. sen så spelade vi bowling .. Gick åt skogen för mig. Men va ju mega länge sen jag spelade så.. Efter de köpte vi lite godis och tröstkäkade av de :D *ler* sen åkte vi hem hit till södertälje o spelade tv-spel som Daniel och helena hade me sig .. jäte skoj vi fastnade för de och köpte sedan de på söndagen.. Daniel och Helena drog hem nån gång efter 10 på kvällen.. vi åt lite jag o samuel sen va de dax o sova.. Sedan på söndagen så vart de lite lugnare till en början .. jag pluggade och samuel tränade.. Sen mot eftermiddagen kom min mamma o mogge o lilla uno över. Vi åkte o handlade lite + tv-spelet.. sen hem käka o sen va de dax o spela lite .. Sen åkte mamma o dom hem.. och vi tog de mest lungt.. helgen går fort då man har roligt. Sen igår så hämtade samuel hem amanda. Så kul att ha henne hemma igen.. :)
Idag är de plugg dag. ska skriva prov imorn..
Ja de är väl la lite av de som hänt senaste tiden..
skriver mera nån annan dag..

RSS 2.0