17/5

I helgen så har vi varit på löpartävling och tomtits.
I Lördags så var vi uppe i stockholm och kollade på när de va postmilen. Hade matsäck med oss också eftersom att vi kom upp typ precis i lunch tid. Så de blev tunnbrödsrulle.
De var lite halv dåligt väder men inget regn iallafall, men de va mulet till och från och de gjorde att de blev lite kyligt till och från.
Tävlingen gick väl sådära för samuel men han kom i mål på en någelunda tid, men verkade som de va en lite små jobbig bana som dom fick springa.
Efter tävlingen åkte vi hem och sedan ut igen för att handla lite.

Sen på natten så fick amanda de lite jobbigt med andningen så mitt i natten fick hon och samuel sätta sig på balkongen en stund för att få i sig lite frisk luft och blev då bättre av de.
Sen på morgonen så gjorde vi oss klara och packade en till matsäck att ta med oss och åkte iväg till tomtits. amanda tyckte de va roligt att få vara där.
Senare på kvällen skulle jag och min mamma gått på bio men hade så ont i fötterna och upp mot häfterna efter ha gått så mycket både lördag o söndag. Så blev att vara hemma iställe, så efter middagen så åkte mamma o mogge hem, dom kom i lördags och va med då vi åkte till sthlm och då vi gick på tomtits.

Har fortfarande kvar min förkylning men börjar bli mycket bättre igen. Amanda mår bättre men varit hemma nu måndag och tisdag från dagis.

Imorgon är de dags för barnmorskan igen. Börjar närma sig slutet sakta men säkert, dom sista veckorna kommer väl gå väldigt sakta bara för att man går och väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0